Rólunk | Városnézés autóbusszal | Buszos kirándulások | Transzferek autóbusszal | Áraink | Foglalás | Partnereink | Hasznos linkek

Autóbuszbérlés

Tel.: +49 30 46 73 17 75
Magyar nyelvű információ:
+43 676 671 44 60

 

Szolgáltatói Információ

A Berliner-Busz szolgáltatását a City Tours Utazásszervező Iroda nyújtja Önnek berlini autóbuszos cégekkel együtt- működve. Többet megtudhat a City Tours szolgáltatásairól Németországban és Auszt- riában, amennyiben ellátogat Nemzetközi Autóbuszbérlési oldalunkra. Impresszum és adatvédelmi irányelvek.

Partnercégeink

Buszbérlés Bécs

Üdvözöljük a Berlin Busz honlapján!

Autóbuszbérlés Berlinben

Autóbuszos szolgáltatót keres Berlinben transzferhez, buszos kiránduláshoz, vagy városnézéshez? Szeretne kényelmes, modern és biztonságos kisbuszt vagy autóbuszt bérelni berlini városnézéséhez, vagy kirándulásához a város környékén? A Berlin-Busz a tökéletes megoldás Önnek!

A Berlin-Busz egy online buszbérlési szolgáltatás, ezzel a speciális lehetőséggel ügyfeleink könnyen és gyorsan bérelhetnek autóbuszt. Köszönhetően jól átlátható árainknak és munkatársaink hozzáértésének rengeteg időt takaríthat meg a Berlin-Busztól rendelhető autóbuszaival. Megrendeléseink gyors feldolgozásának és több éves tapasztalatunknak eredménye, hogy a Berlin-Busz a legmegbízhatóbb partner, amennyiben autóbuszt keres berlini városnézéséhez, üzleti rendezvényéhez, vagy bármilyen csoport utaztatásához.

A Berlin-Busz szolgáltatásai közt megtalál városnéző túrákat Berlinben bármilyen méretű autóbusszal, városi és reptéri transzfereket kisbusszal és autóbusszal és buszos kirándulásokat Berlin környékén, beleértve akár Potsdamot, Drezdát, Lipcsét, vagy Wittemberget. A Berlin-Busztól szintén bérelhet autóbuszt berlini indulással, akár hosszútávú utazásához, számos városba, úgymint Rostock, Hamburg, Bréma, Prága, Varsó, München und Bécs.

Bármilyen utazáshoz szeretne kisbuszt vagy autóbuszt bérelni, a Berlin-Busz csapata minden kérdésére válaszol és örömmel ad Önnek tájékoztatást, mielőtt elkészítjük személyreszabott ajánlatát városnézéséhez, transzferéhez. Bármikor elérhet minket az alábbi email címen: , vagy telefonon hétfőtől-péntekig 09:00 és 17:00 óra között ezen a telefonszámon: +49 172 83 44 164. Magyar nyelvű információt osztrák partnerirodánktól kaphat: +43 676 671 4460.

Webdesign: TemplateYes & Alexander Ehrlich | Fordítás: