Rólunk | Városnézés autóbusszal | Buszos kirándulások | Transzferek autóbusszal | Áraink | Foglalás | Partnereink | Hasznos linkek

Autóbuszbérlés

Tel.: +49 30 46 73 17 75
Magyar nyelvű információ:
+43 676 671 44 60

 

Szolgáltatói Információ

A Berliner-Busz szolgáltatását a City Tours Utazásszervező Iroda nyújtja Önnek berlini autóbuszos cégekkel együtt- működve. Többet megtudhat a City Tours szolgáltatásairól Németországban és Auszt- riában, amennyiben ellátogat Nemzetközi Autóbuszbérlési oldalunkra.

Partnercégeink

Buszbérlés Bécs

Béreljen autóbuszt Berlinben

Amennyiben autóbuszt szeretne bérleni Berlinben városnézéshez, transzferhez, buszos kiránduláshoz, válassza ki a kívánt szolgáltatást árlistánkról. Ha nem talál erre vonatkozó információt, vagy buszbérlését egyedi igények alapján szeretné megrendelni írjon a Berlin-Busz csapatának az email címre. Ha többet szeretne megtudni buszbérlési szolgáltatásunk feltételeiről, minden szükséges információt megtalál a Berlin-Busz Általános Szerződési Feltételeiben. (német nyelven)

Repülőtéri transzfer megrendelése

Reptéri transzfereihez kisbuszt és bármekkor méretű autóbuszt is rendelhet a Berlin-Busztól. Transzfereinkkel eljuthat akár Berlin központjába, Tegel vagy Schönefeld Repülőtereire is. Transzfer megrendelését küldeje el az email címre.

Transzfer megrendelése

Transzfer igényét Berlinen belül A pontból B pontba szintén az emaíl címre küldheti el nekünk.

Városnéző túra megrendelése

Városnézés megrendeléséhez válassza ki melyik túrát szeretné, vagy tervezze meg saját útvonalát és küldje el azt nekünk az alábbi email címre: !

Buszos kirándulás megrendelése

Ha kisbuszt vagy autóbuszt szeretne bérelni a Berlin környékén fekvő népszerű városok - mint például Drezda, Lipcse, Potsdam, Wittemberg - meglátogatásához, küldjön el minden lényeges részletet az email címre!

Egyéni autóbuszos kirándulások megrendelése

Amennyiben olyan városnézést, transzfert, kirándulást szeretne megrendelni, amelyet nem talált meg listánkon szintén írjon nekünk: ! Vagy hívjon minket, mi pedig megszervezzük Önnek utazását, akár Berlinen belül, más németországi városba, vagy Európa más országába szeretne eljutni Berlinből!

A Berlin-Busz csapatát elérheti hétfőtől-péntekig, minden nap 9-től 17 óráig a +49 172 83 44 164 telefonszámon. Magyar nyelvű információért bécsi munkatársunkat hívja a +43 676 671 4460-as telefonszámon. Autóbuszbérlési igényét bármikor elküldheti az email címre.

Webdesign: TemplateYes & Alexander Ehrlich | Fordítás: