Rólunk | Városnézés autóbusszal | Buszos kirándulások | Transzferek autóbusszal | Áraink | Foglalás | Partnereink | Hasznos linkek

Autóbuszbérlés

Tel.: +49 30 46 73 17 75
Magyar nyelvű információ:
+43 676 671 44 60

 

Szolgáltatói Információ

A Berliner-Busz szolgáltatását a City Tours Utazásszervező Iroda nyújtja Önnek berlini autóbuszos cégekkel együtt- működve. Többet megtudhat a City Tours szolgáltatásairól Németországban és Auszt- riában, amennyiben ellátogat Nemzetközi Autóbuszbérlési oldalunkra.

Partnercégeink

Buszbérlés Bécs

Autóbuszos kirándulások Berlinből

A Berlin-Busz szolgáltatásainak köszönhetően egyszerűen bérelhet berlini kirándulásához, vagy németországi túrájához autóbuszt a 16-fős kisbusztól a 70-fős emeletes buszig. A Berlin-Busz a City Tours Utazásszervező Irodával és más túraszervező cégekkel együttműködve szintén megtervezi és megvalósítja buszos utazását más európai országokba, mint például Lengyelország, Csehország, Olaszország, Ausztria, vagy Magyarország. A Berlin-Busznál a következő autóbuszos túrákat rendelheti meg:

  • Klasszikus egynapos kirándulások Berlin környékén: a leggyakrabban kért egésznapos kirándulásaink közt szerepel a Potsdami Városnézés a Sanssouci palota látogatásával csakúgy, mint a Wittembergi, Drezdai és Lipcsei Kirándulások. Ezen túrákat - amelyek a Berlinbe látogatók kevencei - a Berlin-Busz fix áron kínálja Önnek. Igény esetén hivatásos idegenvezetőt is igényelhet több nyelven is tőlünk. Amennyiben kérdése lenne, vagy ajánlatot szeretne kérni, írjon nekünk az alábbi email címre:
    !
  • Személyreszabott kirándulások Berlinben és környékén: Berlin környékén sokkal több látnivaló található, mint a gyakran látogatott Potsdam, Wittemberg, Lipcse, vagy Drezda. A Berlin-Busznál szintén lehetőség van bármilyen méretű autóbusz bérlésére, bármilyen kirándulásra Berlin körül. Egyéni kérését szintén az alábbi email címre küldje el nekünk:
    !
  • Buszos utazások Berlinből: Berlinben tartózkodó, vagy repülővel oda érkező csoprotok bármikor igényelhetik a Berlin-Busz szolgáltatásait akár kisbusszal, akár autóbusszal németországi, ausztriai és európai buszos túrákhoz.

Amennyiben megrendelné wittembergi, potsdami, drezdai, vagy lipcsei autóbuszos kirándulását, írjon nekünk az alábbi email címre: ! Küldjön el nekünk minden lényeges részletet a kért túrához, munkatársunk pedig rövid időn belül elküldi Önnek ajánlatunkat, minden lényeges információval. Amennyiben egyedi igények alapján szeretne szolgáltatást igényelni tőlünk, azt szintén küldje el nekünk emailben, vagy hívjon minket a +49 172 83 44 164-es telefonszámon (hétfőtől-péntekig 9-től 17-ig). Magyar nyelven információt osztrák partnerirodánktól kérhet az alábbi telefonszámon: +43 676 671 4460 (hétfőtől-péntekig 9-től 17-ig).

Webdesign: TemplateYes & Alexander Ehrlich | Fordítás: