Rólunk | Városnézés autóbusszal | Buszos kirándulások | Transzferek autóbusszal | Áraink | Foglalás | Partnereink | Hasznos linkek

Autóbuszbérlés

Tel.: +49 30 46 73 17 75
Magyar nyelvű információ:
+43 676 671 44 60

 

Szolgáltatói Információ

A Berliner-Busz szolgáltatását a City Tours Utazásszervező Iroda nyújtja Önnek berlini autóbuszos cégekkel együtt- működve. Többet megtudhat a City Tours szolgáltatásairól Németországban és Auszt- riában, amennyiben ellátogat Nemzetközi Autóbuszbérlési oldalunkra.

Partnercégeink

Buszbérlés Bécs

Berlini városnézések autóbusszal

A Berlin-Busz csapata örömmel segít Önnek megszervezni berlini városnézését, nálunk bérelhet kisbuszt és autóbuszt helyi sofőrrel bármilyen méretben. Összeállítottunk pár lehetőséget, hogy segítsük döntését.

Klasszikus Berlini Városnézés

Klasszikus Berlini Városnézés

A klasszikus Berlini Városnézésen 4 órában megtekintheti Berlin minden fontos nevezetességét és látványosságát. Láthatja a Brandenburgi Kaput, a Reichstagot, az új kormányzati negyedet, a központi Pályaudvart, a Kancellári Hivatalt, a Bellevue Palotát, a Győzelmi Oszlopot, az Állatkert Harangjátékát, a diplomata negyedet, a Filharmonikus Zenekar koncerttermét, a Kurfürstendammot, a Berlini Fal megmaradt részét, a Checkpoint Charliet, a Gendarmenmarkt teret, a TV-tornyot az Alexanderplatzon, a Városházát, a Berlini Dómot, a múzeum-szigetet, az Unter den Linden sugárutat és Berlin számos más látványosságát. Ez a túra egy ízelítő azoknak, akik több napot maradnak a városban és tökéletesen összeköthető a repülőtéri transzferrel és a túra végén pedig egyszerűen elérhető a kívánt hotel.

Képek: © 2009 Alexander Ehrlich, City Tours

Más berlini városnézőtúrák

A klasszikus berlini városnézés mellett bármilyen témájú városnézését örömmel megszervezzük Önnek. Néhány ajánlatunkból berlini városnézéséhez:

  • Panoráma városnézés látogatással a TV-toronyba: A klasszikus városnézés és a TV-torony meglátogatásának kombinációja. Az Alexanderplatzon található toronyból varázslatos kilátás nyílik Berlinre. Teljes időtartam: 6 óra.
  • Panoráma Városnézés látogatással a Reichstag épületébe: A klasszikus városnézést követően látogatást teszünk a Reichstag üvegkupolájában. Időtartam: 6 óra.
  • Berlini Zsidó örökségek túrája: túránk a berlini zsidóság történelmét és jelenét mutatja be. Az Oranienburg utcában található régi zsidó negyedtől indul és a Holokauszt Emlékműnél végződik, meglátogatja a Berlini Zsinagógát, Moses Mendelssohn sírját, A Bebelplatzot (az 1933-as náci könyvégetés színhelye) és a zsidómúzeumot. Teljes időtartam: 6 óra.

Amennyiben városnéző túrát szeretne foglalni Berlinben, tekintse meg városnéző túráink árait, vagy írjon nekünk az alábbi email címre: . A Berlin-Busz készséggel megszervezi berlini városnéző túráját, igény esetén idegenvezetőt is biztosítunk!

Webdesign: TemplateYes & Alexander Ehrlich | Fordítás: